Kom gezellig langs

Iedere dag geopend

Over Ons

Ontmoeten


Ons Caffeej is een ‘lichtbruin’ café op de Markt in Uden, waar gasten van alle leeftijden, alleen en in gezelschap samenkomen in een warme, sfeervolle ambiance en waar ontmoeten en gezelligheid centraal staan.

Vanaf ’s ochtends 10.00 uur kun je bij Ons Caffeej terecht voor heerlijke, ambachtelijk bereide koffies van de speciaal voor Ons Caffeej gebrande melange espressobonen van het huislabel Hesselink Koffie en andere warme dranken. Ook serveert Ons Caffeej een diversiteit aan smaakvolle lunchgerechten. Denk hierbij onder andere aan de creatieve tosti’s waar Ons Caffeej bekend om staat, de huisgemaakte tomatensoep, Bourgondische kroketten met brood, eiergerechten en nog veel meer.

Borrel


Ons Caffeej schenkt ruim 40 verschillende speciaal bieren van de fles, tapt 8 verschillende bieren van ‘t vat en men kan hier kiezen uit 12 verschillende kwaliteitswijnen uit de klassieke wijnlanden als Frankrijk en Spanje, alsmede uit de ‘nieuwe wereld’.

Naast een uitgebreid drankenassortiment serveert Ons Caffeej een diversiteit aan borrelgarnituren; van warme snackmixen tot nacho’s gratin met guacamole en van gezond groentegarnituur tot de lekkerste Bourgondische bitterballen.

Keuken


Sinds maart 2016 is de keuken van Ons Caffeej geopend, hier kan men genieten van heerlijke soepen, voorgerechtjes, salades, hoofdschotels en desserts, dagelijks van 16.30 uur tot 20.30 uur. De gerechten zijn van hoge kwaliteit, ambachtelijk bereid en voor een (h)eerlijke prijs!

De kaart bestaat uit ‘pubfood’ / ‘plateservice gerechten’ zoals onder andere gemarineerde kipsaté, OC-Burger, Spareribs (de beste van de regio!) en Wienerschnitzel, allen geserveerd met passende garnituren.

Uitgaan


Op vrijdag- en zaterdagavond barst het uitgaansleven los in Ons Caffeej. Onder het genot van de lekkerste biertjes, mixdranken en cocktails gaan de voetjes tot in de late uurtjes van de vloer op toffe muziek, gedraaid door top allround-dj’s die regelmatig worden afgewisseld met bekende Nederlandse dj’s, Mc’s en andere bekende acts.

Daarnaast staan regelmatig acties en/of thema’s centraal tijdens de uitgaansavonden in Ons Caffeej. Onder de slogan Fabulous Friday worden de gezelligste uitgaansavonden georganiseerd met de fraaiste gasten en de lekkerste hits!

De zaterdagavonden zijn de uitgaansavonden waarop de grotere acts en thema’s worden gepland en de gasten komen hiervoor uit een grote regio met een straal van zo’n 75 kilometer naar Ons Caffeej.