Kom gezellig langs

Iedere dag geopend

Groepen

Van gezellige borrel tot complete all-in arrangementen inclusief de gaafste activiteiten. Bij Ons ben je aan het juiste adres voor het organiseren van je vrijgezellenfeest, -dag of –weekend, natuurlijk ook voor bedrijfsfeesten, familiedagen, vriendenweekenden, clubuitjes en overige gelegenheden.

Vrijgezellenfeesten


Je laatste echte feestje als vrijgezel, met je beste vriend(inn)en vier je bij Ons Caffeej. Ons Caffeej biedt complete arrangementen aan met ontvangst - activiteit - borrel - diner - uitgaan, maar natuurlijk ook voor alleen een borrel, diner of uitgaan.

Bedrijfsfeesten


Gezellig borrelen met luxe garnituren, een complete feestavond of een ambachtelijk uitgebreid diner buffet in combinatie met een walking-dinner, alles is mogelijk bij Ons Caffeej! Informeer naar de mogelijkheden en u zult verrast zijn.

Clubuitjes


Het kampioenschap van je team vieren met een onvergetelijk feestje bij Ons Caffeej, al dan niet tijdens een van onze uitgaansavonden in het weekend of op een speciale dag.

Overige gelegenheden


Inmiddels zal duidelijk zijn dat we een zeer uitgebreid scala aan culinaire invullingen, dranken (arrangementen) en activiteiten aanbieden bij Ons Caffeej.

Naar wens en op maat voor uw gezelschap. Beleef & Geniet @Ons Caffeej, ook jouw café!