Ons Caffeej

Uden - Ons Caffeej, Ook Jouw Caffeej!

 
 

Agenda

Bij Ons Caffeej organiseren we veel activiteiten gedurende 't hele jaar.

Oktober 2019

 
Karaoke Kontest > herfstvakantie 17 oktober
Donderdag 17 oktober 2019

Jaarlijks terugkerende Karoake Kontest op de donderdag van de herfstvakantie, smeer je keel, zing de sterren van de hemel of lal lekker mee, gezellig wordt het sowieso!

 
Dj M-Ace Live @Stadscafé Ons Caffeej
Zaterdag 19 oktober 2019

Het najaar is van start, dat beleef je bij Ons Caffeej met wekelijks de beste acts, dj's en artiesten! Vandaag Dj M-Ace!

 
AMICI > November Edition @Stadscafé Ons Caffeej
Vrijdag 25 oktober 2019

AMICI het nieuwe maandelijks terugkerende concept bij Ons Caffeej, met regionale dj's, ervaren, beginnend, talenten > gegarandeerd een heerlijke party elke laatste vrijdag van de maand in Ons Caffeej!

 
De LievelingsDj's van je Zusje Live @Stadscafé Ons Caffeej
Zaterdag 26 oktober 2019

't Najaar is begonnen, de beste dj's. de beste acts, wekelijks bij Ons Caffeej, deze week met De LievelingsDj's van je Zusje!!!! Stadscafé Ons Caffeej > new Sound by JBL - new Lights by Martin - new Dance-Area!

Jaarlijkse evenementen

Carnaval Uden

Carnaval 2016! @Ons Caffeej met de Leukste Acts, de Beste Artiesten, 'n BomVol FeestProgramma en KnotsGekke Acts!
Dè kunde gij ók @Ons Caffeej!

MegaKermis Uden

10-Daagse MegaKermis in Uden met bij Ons Caffeej i.s.m. Café 't Stulpke een MegaGaaf Podium met 'n Ultieme Licht-, Geluid-, en Special EffectsShow. Veel kwaliteit & diversiteit in het programma, met TopLive Bands, de Beste Dj's van de drie Grootste en Toonaangevende RadioStations van NL en bekende LIVE Artiesten! Natuurlijk valt er ook wat te happen, zodat je gezellig door kunt gaan @Ons Caffeej!

Bourgondisch Speciaalbier Festival Uden

Met de beleving van 'n smaakvolle Proeverij, 'n heerlijke Zonnetje (op onze altijd Zonnige Terrassen) Bourgondische Hapjes en 'n Lekker Live Muziekje, wordt het Genieten op hèt Feestje om de Zomer mee af te sluiten

Bockbier Proeverij

BockbierProeverij & Mosselen bij Ons Caffeej voor gasten en hun relaties. Naast de Proeverij van 3 verschillende Bockbieren en Mosselen bereid in Bockbier, kunnen natuurlijk ook alle andere dranken en garnituren worden besteld, evenals de Bockbieren buiten de proeverij om. Het Bockbier met de meeste stemmen blijft het gehele Bockbier seizoen op de Proeftap van Ons Caffeej!

Oktoberfest Markt Uden

Het jaarlijkse volksfeest van Munchen in ons Uden. Lederhosen, pullen bier en Duitse muziek.

Kerstbingo

Jaarlijkse Kerstbingo voor het goede doel in 'n heerlijke eindejaarssfeer bij Ons Caffeej! Elk jaar 'n daverend succes, qua aantrekkelijke prijzen, eindbedrag voor het goede doel en massale opkomst van bingoliefhebbers, mensen die graag het goede doel steunen en gasten die graag een gezeliige avond willen beleven.