Ons Caffeej

Uden - Ons Caffeej, Ook Jouw Caffeej!

 
 

Agenda

Bij Ons Caffeej organiseren we veel activiteiten gedurende 't hele jaar.

December 2019

 
O.C.Kwis @Stadscafé Ons Caffeej
Donderdag 12 december 2019

Editie 2 van het nieuw Kwisjaar. nog Leuker, nog Gezelliger en nog Ludieker! Voor Jong & OUDER!! Schrijf je in met 'n team van 2 tot en met 5 personen en maak kans op serieus gave prijzen! Inschrijven op de avond zelf aan de bar, aanvang Kwis 20.45 uur! ONS CAFFEEJ > ALTIJD GRATIS ENTREE!

 
René Karst LIVE @Stadscafé Ons Caffeej
Zaterdag 14 december 2019

Reeds MegaBekend van onder andere: 'Atje voor de Sfeer' en 'Liever te dik in de Kist'!! ONS CAFFEEJ > ATLIJD GRATIS ENTREE!

 
Kerstbingo 2019 @Stadscafé Ons Caffeej
Maandag 23 december 2019

Jaarlijkse uiterst populaire kerstbingo met tal van zeer mooie prijzen en hoofdprijzen gesponsord door lokale en regionale bedrijven >> jaarlijks gaat de opbrengst naar een Udens Goed Doel. Ben op Tijd, want Vol = Vol! Kaartverkoop vanaf 19.00 uur in 't café, reserveren niet mogelijk, op tijd komen wel....

 
AMICI > December Edition @Stadscafé Ons Caffeej
Vrijdag 27 december 2019

AMICI het nieuwe maandelijks terugkerende concept bij Ons Caffeej, met regionale dj's, ervaren, beginnend, talenten > gegarandeerd een heerlijke party elke laatste vrijdag van de maand in Ons Caffeej! ONS CAFFEEJ > ALTIJD GRATIS ENTREE!

Jaarlijkse evenementen

Carnaval Uden

Carnaval 2016! @Ons Caffeej met de Leukste Acts, de Beste Artiesten, 'n BomVol FeestProgramma en KnotsGekke Acts!
Dè kunde gij ók @Ons Caffeej!

MegaKermis Uden

10-Daagse MegaKermis in Uden met bij Ons Caffeej i.s.m. Café 't Stulpke een MegaGaaf Podium met 'n Ultieme Licht-, Geluid-, en Special EffectsShow. Veel kwaliteit & diversiteit in het programma, met TopLive Bands, de Beste Dj's van de drie Grootste en Toonaangevende RadioStations van NL en bekende LIVE Artiesten! Natuurlijk valt er ook wat te happen, zodat je gezellig door kunt gaan @Ons Caffeej!

Bourgondisch Speciaalbier Festival Uden

Met de beleving van 'n smaakvolle Proeverij, 'n heerlijke Zonnetje (op onze altijd Zonnige Terrassen) Bourgondische Hapjes en 'n Lekker Live Muziekje, wordt het Genieten op hèt Feestje om de Zomer mee af te sluiten

Bockbier Proeverij

BockbierProeverij & Mosselen bij Ons Caffeej voor gasten en hun relaties. Naast de Proeverij van 3 verschillende Bockbieren en Mosselen bereid in Bockbier, kunnen natuurlijk ook alle andere dranken en garnituren worden besteld, evenals de Bockbieren buiten de proeverij om. Het Bockbier met de meeste stemmen blijft het gehele Bockbier seizoen op de Proeftap van Ons Caffeej!

Oktoberfest Markt Uden

Het jaarlijkse volksfeest van Munchen in ons Uden. Lederhosen, pullen bier en Duitse muziek.

Kerstbingo

Jaarlijkse Kerstbingo voor het goede doel in 'n heerlijke eindejaarssfeer bij Ons Caffeej! Elk jaar 'n daverend succes, qua aantrekkelijke prijzen, eindbedrag voor het goede doel en massale opkomst van bingoliefhebbers, mensen die graag het goede doel steunen en gasten die graag een gezeliige avond willen beleven.