Ons Caffeej

Uden - Ons Caffeej, Ook Jouw Caffeej!

 
 

Agenda

Bij Ons Caffeej organiseren we veel activiteiten gedurende 't hele jaar.

November 2017

 
DJ M-ACE Live
Vrijdag 24 november 2017

 
DJ M-ACE Live
Vrijdag 24 november 2017

December 2017

 
Beat the Stones 'Unplugged' , 25 jaar Vrienden
Zondag 10 december 2017

Beat the Stones 'Unplugged' live bij Ons Caffeej op 't podium, voor één van de laatste keren van 2017 tijdens de unplugged tour en als afsluiter van 't jaar 2017 voor wat betreft de jubileumevenementen rondom; "Ons Caffeej, 25 jaar Vrienden"! Ons Caffeej is GEOPEND vanaf 13.00 uur!

 
Foute Party met Q-Music Foute Uur
Zaterdag 16 december 2017

Foute Party met 't Foute Uur en de populaire Q-Dj Jules van Hest, héérlijke Foute Hits, beauties van Golden Oldies & de spannendste Guilty Pleasures! Nog ff lekker gek & fout tijdens de laatste paar weken van 't jaar!

 
KerstBingo 2017
Donderdag 28 december 2017

Populaire jaarlijkse KerstBingo bij Ons Caffeej voor 'n lokaal goede doel of meerdere goede doelen! Kaartverkoop start om 18.30 uur en voor de bingokaarten geldt op = op! De ludieke, mooie en waardevolle prijzen worden jaarlijks ter beschikking gesteld door leveranciers en relaties van Ons Caffeej, dit jaar een...

Jaarlijkse evenementen

Carnaval Uden

Carnaval 2016! @Ons Caffeej met de Leukste Acts, de Beste Artiesten, 'n BomVol FeestProgramma en KnotsGekke Acts!
Dè kunde gij ók @Ons Caffeej!

MegaKermis Uden

10-Daagse MegaKermis in Uden met bij Ons Caffeej i.s.m. Café 't Stulpke een MegaGaaf Podium met 'n Ultieme Licht-, Geluid-, en Special EffectsShow. Veel kwaliteit & diversiteit in het programma, met TopLive Bands, de Beste Dj's van de drie Grootste en Toonaangevende RadioStations van NL en bekende LIVE Artiesten! Natuurlijk valt er ook wat te happen, zodat je gezellig door kunt gaan @Ons Caffeej!

Bourgondisch Speciaalbier Festival Uden

Met de beleving van 'n smaakvolle Proeverij, 'n heerlijke Zonnetje (op onze altijd Zonnige Terrassen) Bourgondische Hapjes en 'n Lekker Live Muziekje, wordt het Genieten op hèt Feestje om de Zomer mee af te sluiten

Bockbier Proeverij

BockbierProeverij & Mosselen bij Ons Caffeej voor gasten en hun relaties. Naast de Proeverij van 3 verschillende Bockbieren en Mosselen bereid in Bockbier, kunnen natuurlijk ook alle andere dranken en garnituren worden besteld, evenals de Bockbieren buiten de proeverij om. Het Bockbier met de meeste stemmen blijft het gehele Bockbier seizoen op de Proeftap van Ons Caffeej!

Oktoberfest Markt Uden

Het jaarlijkse volksfeest van Munchen in ons Uden. Lederhosen, pullen bier en Duitse muziek.

Kerstbingo

Jaarlijkse Kerstbingo voor het goede doel in 'n heerlijke eindejaarssfeer bij Ons Caffeej! Elk jaar 'n daverend succes, qua aantrekkelijke prijzen, eindbedrag voor het goede doel en massale opkomst van bingoliefhebbers, mensen die graag het goede doel steunen en gasten die graag een gezeliige avond willen beleven.