Ons Caffeej

Uden - Ons Caffeej, Ook Jouw Caffeej!

 
 

Agenda

Bij Ons Caffeej organiseren we veel activiteiten gedurende 't hele jaar.

November 2018

 
O.C.Kwis > nieuwe seizoen '18/'19
Donderdag 08 november 2018

O.C.Kwis > pubquiz Ons Caffeej, nieuwe stijl ontwikkeld in samenwerking met De Quizmeesters! Authentiek, divers en met name ook lokaal bijzonder, met ludieke prijzen, inschrijven voorafgaand aan de verschillende quizzen aan de bar in teams van maximaal 5 personen!

Maart 2019

 
Carnaval 2019
Vrijdag 01 maart 2019

Carnaval 2019 in Ons Caffeej, Echt Ujes Carnaval met elke dag topfeest, diverse acts, C.V. Rattus en de beste Dj's!

 
CarnavalsVrijdag > 1 maart
Vrijdag 01 maart 2019

Opening van Carnaval 2019 met Dj Ruud's CarnavalsPremièreParty, Huldiging van OC-er van 't jaar 2019 door Prins Rattus III Guido en als openingsklapper >> PARTYFRIEX LIVE! bekend van o.a. 'Ik moet zuipen .......'!

 
CarnavalsZaterdag > 2 maart
Zaterdag 02 maart 2019

Carnavals zaterdag bij Ons Caffeej met in de middag de Ujese Kroegentocht en op Ons podium optredens van CHEF SOLDAAT, HUUB HANGOP, FEESTGANGERS XXL & DJ TIMMIE TIROL! 's Avonds gut ons tent op zunne kop met Prins Rattus III Guido vûrop!

 
CarnavalsZondag > 3 maart
Zondag 03 maart 2019

Op zondagmiddag tijdens carnaval 2019 bij Ons Caffeej voor de deur natuurlijk d'n Optocht en groot feest buiten en binnen. 's Avonds Foute Carnaval & 't Feestende Foppers Bal, wie ga jij foppen of word je zelf gefopt?!

 
CarnavalsMaandag > 4 maart
Maandag 04 maart 2019

Het vertrouwde en populaire blaaskapellenfestival TOETERNIETOE op maandagmiddag met de altijd originele StaontoffelWedstrijd en de CarnavalsTombola met mooie en ludieke prijzen! 's Avonds als traditie inmiddels voor het 5e jaar DJ ROY & MC NEVILLE vanuit het hoge noorden om tijdens 'Carnaval miets Trèèns' en...

 
CarnavalsDinsdag > 5 maart
Dinsdag 05 maart 2019

ECHT UJES CARNAVAL in de middag met om 17.11 uur CarnavalsKost vûr alle aanwezigen en aansluitend in de vooravond WIM SCHIKS' EN KEES CASPERS' CarnavalsCreatie > LIVE on Stage > zoals carnaval bedoeld is op z'n Ujes! 's Avonds nog enne keer het dak eraf en vanaf 24.00 uur 'Nog een paar runtjes van de latste muntjes...

Jaarlijkse evenementen

Carnaval Uden

Carnaval 2016! @Ons Caffeej met de Leukste Acts, de Beste Artiesten, 'n BomVol FeestProgramma en KnotsGekke Acts!
Dè kunde gij ók @Ons Caffeej!

MegaKermis Uden

10-Daagse MegaKermis in Uden met bij Ons Caffeej i.s.m. Café 't Stulpke een MegaGaaf Podium met 'n Ultieme Licht-, Geluid-, en Special EffectsShow. Veel kwaliteit & diversiteit in het programma, met TopLive Bands, de Beste Dj's van de drie Grootste en Toonaangevende RadioStations van NL en bekende LIVE Artiesten! Natuurlijk valt er ook wat te happen, zodat je gezellig door kunt gaan @Ons Caffeej!

Bourgondisch Speciaalbier Festival Uden

Met de beleving van 'n smaakvolle Proeverij, 'n heerlijke Zonnetje (op onze altijd Zonnige Terrassen) Bourgondische Hapjes en 'n Lekker Live Muziekje, wordt het Genieten op hèt Feestje om de Zomer mee af te sluiten

Bockbier Proeverij

BockbierProeverij & Mosselen bij Ons Caffeej voor gasten en hun relaties. Naast de Proeverij van 3 verschillende Bockbieren en Mosselen bereid in Bockbier, kunnen natuurlijk ook alle andere dranken en garnituren worden besteld, evenals de Bockbieren buiten de proeverij om. Het Bockbier met de meeste stemmen blijft het gehele Bockbier seizoen op de Proeftap van Ons Caffeej!

Oktoberfest Markt Uden

Het jaarlijkse volksfeest van Munchen in ons Uden. Lederhosen, pullen bier en Duitse muziek.

Kerstbingo

Jaarlijkse Kerstbingo voor het goede doel in 'n heerlijke eindejaarssfeer bij Ons Caffeej! Elk jaar 'n daverend succes, qua aantrekkelijke prijzen, eindbedrag voor het goede doel en massale opkomst van bingoliefhebbers, mensen die graag het goede doel steunen en gasten die graag een gezeliige avond willen beleven.