Ons Caffeej

Uden - Ons Caffeej, Ook Jouw Caffeej!

 
 

Agenda

Bij Ons Caffeej organiseren we veel activiteiten gedurende 't hele jaar.

April 2019

 
Lekker Pasen
Vrijdag 19 april 2019

Heerlijk Lunchen, Borrelen & Dineren met speciale Paasgerechten op 't Lekkerste Terras van Uden of binnen in 't Gezelligste Stadscafé van Uden!

 
OranjeFeesten '19
Vrijdag 26 april 2019

ORANJEFEESTEN LIVE! podium op de Markt! @Ons Caffeej & Café 't Stulpke! Divers programma van KoningsNacht met LOCO LOCO DiscoShow tot en met Koningsdag LIVE! FF Dimme & Hou je Backstreet Boys met de Foutste Guilty Pleasures & als afsluiter op zondag Van-alles-wa Festivalleke met Smartlappen, NL-talig en pop!

 
KoningsNacht LocoLoco DiscoShow @Stadscafé Ons Caffeej
Vrijdag 26 april 2019

KoningsNacht @Ons Caffeej met LocoLoco DiscoShow en Dj Sven! Gegarandeerd het Lekkerste Feestje van Uden!

 
KoningsDag Ff Dimme LIVE & Hou je Backstreet Boys
Zaterdag 27 april 2019

KoningsDag groot OranjeFeest @Stadscafé Ons Caffeej met Live Band FF DIMME! en later op de avond HOU JE BACKSTREET BOYS - DJ TEAM en Dj Koen!

 
Koningsdag Uden 2019
Zaterdag 27 april 2019

👑Koningsdag in Uden staat voor (live)muziek, oranjefeesten, vrijmarkten én nog veel meer! :D Houdt dit evenement in de gaten want de komende dagen gaan we alles bekend maken! 👑

 
Van-alles-wa Festivalleke
Zondag 28 april 2019

Van-alles-wa Festivalleke op de zondag na Koningsdag, voorheen traditie voor vele koren in Uden, nu alléén op het Live! podium van Ons Caffeej & Café 't Stulpke, het belooft een grandioze middag te worden met NL-talige Hits van Koor 100% NL, Smartlappen met een knipoog van Trane met Tuite & last but not least Pop...

Jaarlijkse evenementen

Carnaval Uden

Carnaval 2016! @Ons Caffeej met de Leukste Acts, de Beste Artiesten, 'n BomVol FeestProgramma en KnotsGekke Acts!
Dè kunde gij ók @Ons Caffeej!

MegaKermis Uden

10-Daagse MegaKermis in Uden met bij Ons Caffeej i.s.m. Café 't Stulpke een MegaGaaf Podium met 'n Ultieme Licht-, Geluid-, en Special EffectsShow. Veel kwaliteit & diversiteit in het programma, met TopLive Bands, de Beste Dj's van de drie Grootste en Toonaangevende RadioStations van NL en bekende LIVE Artiesten! Natuurlijk valt er ook wat te happen, zodat je gezellig door kunt gaan @Ons Caffeej!

Bourgondisch Speciaalbier Festival Uden

Met de beleving van 'n smaakvolle Proeverij, 'n heerlijke Zonnetje (op onze altijd Zonnige Terrassen) Bourgondische Hapjes en 'n Lekker Live Muziekje, wordt het Genieten op hèt Feestje om de Zomer mee af te sluiten

Bockbier Proeverij

BockbierProeverij & Mosselen bij Ons Caffeej voor gasten en hun relaties. Naast de Proeverij van 3 verschillende Bockbieren en Mosselen bereid in Bockbier, kunnen natuurlijk ook alle andere dranken en garnituren worden besteld, evenals de Bockbieren buiten de proeverij om. Het Bockbier met de meeste stemmen blijft het gehele Bockbier seizoen op de Proeftap van Ons Caffeej!

Oktoberfest Markt Uden

Het jaarlijkse volksfeest van Munchen in ons Uden. Lederhosen, pullen bier en Duitse muziek.

Kerstbingo

Jaarlijkse Kerstbingo voor het goede doel in 'n heerlijke eindejaarssfeer bij Ons Caffeej! Elk jaar 'n daverend succes, qua aantrekkelijke prijzen, eindbedrag voor het goede doel en massale opkomst van bingoliefhebbers, mensen die graag het goede doel steunen en gasten die graag een gezeliige avond willen beleven.