Ons Caffeej

Uden - Ons Caffeej, Ook Jouw Caffeej!

 
 

Agenda

Bij Ons Caffeej organiseren we veel activiteiten gedurende 't hele jaar.

Juli 2017

 
MainStage Markt MegaKermis Uden 2017
Vrijdag 14 juli 2017

MainStage Markt MegaKermis Uden 2017

 
Robbie W. & Dave Dekker > PinkFriday 21-07-2017
Vrijdag 21 juli 2017

PINK FRIDAY met niemand minder dan ROBBIE WILLIAMS 99% en DAVE DEKKER! Uit ons Roze Dak met de Energie en Beweeglijkheid van Robbie W., voorafgegaan door de A'damse DAVE DEKKER, met A'damse covers van o.a. Dré Hazes!! Natuurlijk ontbreken de Travestie Acts niet....

 
NIGHT Flight to RIO & DailyFools > Zat. 22-07-2017
Zaterdag 22 juli 2017

Al weer de tweede zaterdag van MegaKermis Uden @MainStage Markt Ons Caffeej met HIGH ENERGY PARTYBAND 'NIGHT FLIGHT TO RIO, 'n Unieke PodiumSenstatie bestaande uit 12 TopMuzikanten! Daarnaast de Dj/Mc Heren van DAILYFOOLS, Dwaze Mixers met de Lekkerste Hits van ooit en nu!!

 
REPOP > KermisClosingSunday 23-07-2017
Zondag 23 juli 2017

REPOP - '12 koppig op z'n kop' sluit MegaKermis Uden 2017 @MainStage Markt Ons Caffeej af! Boekelse roots, dus lekker regionaal & zeer muzikaal! Dat wordt een vette afsluiter van de editie 2017!

Augustus 2017

 
Bourgondisch Speciaalbier Festival Uden - 26/27 augustus 2017
Zaterdag 26 augustus 2017

3e Editie van het Bourgondisch Speciaalbier Festival Uden op de Markt Terrassen van Ons Caffeej en Café 't Stulpke! Het BSFU wordt in vriendschappelijke collegialiteit georganiseerd door Ons Caffeej, Wijnhuis Uden & Café 't Stulpke met tal van bekende en minder bekende Brouwerijen, Beerfood, Live BierBrouwen,...

Jaarlijkse evenementen

Carnaval Uden

Carnaval 2016! @Ons Caffeej met de Leukste Acts, de Beste Artiesten, 'n BomVol FeestProgramma en KnotsGekke Acts!
Dè kunde gij ók @Ons Caffeej!

MegaKermis Uden

10-Daagse MegaKermis in Uden met bij Ons Caffeej i.s.m. Café 't Stulpke een MegaGaaf Podium met 'n Ultieme Licht-, Geluid-, en Special EffectsShow. Veel kwaliteit & diversiteit in het programma, met TopLive Bands, de Beste Dj's van de drie Grootste en Toonaangevende RadioStations van NL en bekende LIVE Artiesten! Natuurlijk valt er ook wat te happen, zodat je gezellig door kunt gaan @Ons Caffeej!

Bourgondisch Speciaalbier Festival Uden

Met de beleving van 'n smaakvolle Proeverij, 'n heerlijke Zonnetje (op onze altijd Zonnige Terrassen) Bourgondische Hapjes en 'n Lekker Live Muziekje, wordt het Genieten op hèt Feestje om de Zomer mee af te sluiten

Bockbier Proeverij

BockbierProeverij & Mosselen bij Ons Caffeej voor gasten en hun relaties. Naast de Proeverij van 3 verschillende Bockbieren en Mosselen bereid in Bockbier, kunnen natuurlijk ook alle andere dranken en garnituren worden besteld, evenals de Bockbieren buiten de proeverij om. Het Bockbier met de meeste stemmen blijft het gehele Bockbier seizoen op de Proeftap van Ons Caffeej!

Oktoberfest Markt Uden

Het jaarlijkse volksfeest van Munchen in ons Uden. Lederhosen, pullen bier en Duitse muziek.

Kerstbingo

Jaarlijkse Kerstbingo voor het goede doel in 'n heerlijke eindejaarssfeer bij Ons Caffeej! Elk jaar 'n daverend succes, qua aantrekkelijke prijzen, eindbedrag voor het goede doel en massale opkomst van bingoliefhebbers, mensen die graag het goede doel steunen en gasten die graag een gezeliige avond willen beleven.